Beste klant,

Wij genieten van enkele feestdagen in gezinsverband van 24/12/20 tot en met 26/12/20 en van 31/12/20 tot en met 2/1/21. Op maandag 4/1/21 staan wij opnieuw volledig tot uw beschikking.
Wij wensen u alvast een fijne eindejaarsperiode en vooral een gezond 2021!

Het Seps-team

SEPS : Exclusieve bouwmaterialen sinds 1803

SEPS is nog een familiaal bedrijf die zich gespecialiseerd heeft in exclusieve bouwmaterialen sinds 1803.

Sinds al die jaren heeft SEPS zich gespecialiseerd in verschillende gebieden zoals de gevelsteen, natuursteen en marmer, tegels, Terracotta maar ook natuurleien en dakpannen.

SEPS hecht een enorme belangstelling aan de afkomst, de kwaliteit, de exclusiviteit van haar ingevoerde of vervaardigde producten. Dit laat toe haar eigen en persoonlijke stijl op te bouwen, wat een enorm voordeel voor de klant biedt.

Beste klanten

Momenteel zijn wij onze toonzaal in een nieuw kleedje aan het stoppen. Daarom zal deze ook na het versoepelen van de coronamaatregelen nog een tijdje gesloten blijven.

Uiteraard kan u nog altijd op afspraak bij ons terecht om u te begeleiden in het kiezen van uw gevelsteen. U kan hiervoor telefonisch (053/21 41 38) of via mail (info@seps.be) steeds contact met ons opnemen.

We blijven voor u aan het werk, en zorgen er voor dat wij u in de toekomst in onze nieuwe toonzaal kunnen ontvangen.
Onze administratieve dienst blijft gewoon verder werken zoals voorheen.

Wij danken u voor uw begrip en hopen u spoedig in onze vernieuwde toonzaal te kunnen ontvangen.

Het Seps-team

Onze bouwmaterialen:

Wat is uw project ?

Informatie aanvraag !

Wenst u meer info over onze producten, referentielijsten of technische fiches, aarzel dan niet contact op te nemen via onderstaand aanvraagformulier: